Sisteme supraveghere video bucuresti Camere de supraveghere braila

Ionikafed
Ionikafed

le 2017-04-03 à 07:44 Citer ce message

п»їsupraveghere video И™i de Г®nregistrare Г®n secolul XXI
[img] https://media.cylex.ro/companies/6304/82/images/pic_Camere-ascunse-in-ceas-diferite-modele_277916_large.jpg [/ img]
Supravegherea

[Em] Elvz creatorul Roy (Roy Alves)

Sursa: Hi-Tech Security Solutions [/ em]

Acum, procedurile de monitorizare И™i de Г®nregistrare video, diferДѓ Г®n mod substanИ›ial de la momentul Г®n care au fost acolo concepte doar un sistem de supraveghere video (CCTV) si digital video recorder (DVR), И™i terminologia acestor proceduri este adesea folosit incorect.

Camera de rețea modernă - nu este un aparat de fotografiat pentru CCTV, precum și creșterea popularității-IP de supraveghere (denumit și supraveghere video de rețea) este justificată în mare măsură de flexibilitate și capacitatea de a oferi un acces de a trăi o imagine video de oriunde ei. În cazul terminologiei discrepanța DVR se datorează numele de legare la un anumit dispozitiv hardware. Acestea video de rețea este, de asemenea, înregistrate digital. Și ei sunt folosite pentru a stoca aceste componente principale, cum ar fi hard disk-uri. Dar principala diferență dintre DVR și NVR (RNV) este că NVR utilizează componente comune de utilizare. Este doar un calculator cu o conexiune la spațiul de rețea și de disc, care se pot ocupa cât mai multe camere video ca utilizatorul dorește, cu alte cuvinte, toate caracteristicile scalabile. Și datorită faptului că este alcătuită din componente de calculator obișnuit, punerea sa în aplicare este mult mai ieftin.

constrГўngerile tipice de tehnologie veche de Г®nregistrare video digital este un unic sisteme de operare И™i componente, precum И™i hardware speciale au impus restricИ›ii severe asupra numДѓrului de camere susИ›inute И™i a cererii de bloc-modernizare. De exemplu, a adДѓugat 4- sau placa de captura 8 canale. De multe ori, adДѓugГўnd la sistem costa mai mult de putere, a trebuit sДѓ arunce cДѓ, Г®n locul unde s-ar ajunge Г®n sistem. ГЋn afarДѓ de factorul preИ› pe care Г®n mod constant se confruntДѓ cu riscul pe care producДѓtorul va Г®ncheia producИ›ia de echipamente, И™i ar fi aici depДѓИ™ite.

ГЋn afarДѓ de flexibilitatea opИ›iunilor de sistem И™i preИ›ul inerent Г®n sistemul de Г®nregistrare video de reИ›ea (NVR), celДѓlalt factor principal care distinge NVR - ceea ce nu sunt conИ™tienИ›i de orice restricИ›ii cu privire la rata de cadre И™i pixeli rezoluИ›ie. DVR-urile care lucreazДѓ Г®n cadrul principal la frecvenИ›e caracteristice ale sistemului NTSC sau PAL (25 sau 30 de cadre pe secundДѓ), rezoluИ›ie comparabilДѓ cu posturile de televiziune; iar videoclipul este Г®ntreИ›esut, oferind o patДѓ de miИ™care Г®n cadru. NVR-ul poate Г®nregistra Г®n orice rezoluИ›ie, cel puИ›in o anumitДѓ ratДѓ de cadre susИ›inutДѓ de o camerДѓ de televiziune, scanare progresivДѓ poate fi, cu toate camerele de supraveghere pot fi diferite. ГЋntr-un sistem, de exemplu, pot fi incluse Г®n aparatul foto cu o rezoluИ›ie de 1 megapixeli И™i mai mult - Г®n cazul Г®n care nevoia pentru o mai mare detaliu - И™i cealaltДѓ, a cДѓror cotДѓ se Г®ncadreazДѓ mai multe sarcini comune de supraveghere video, pot avea, de asemenea, o rezoluИ›ie micДѓ. Rata de cadru poate fi setat din hotДѓrГўrile de gestionare a relaИ›iilor cu detalii solicitate de stocare a datelor redundante.

Faptul cДѓ sistemele NVR folosesc hardware standard pentru un set complet de calculatoare personale, И™i a inclus ca un sistem standard de operare, o face mult mai uИ™or sДѓ se integreze cu alte aplicaИ›ii, cum ar fi sistemele de control al accesului И™i pentru a contracara furtul. Pentru a face acest lucru, cele mai multe dintre produsele software furnizate cu interfeИ›ele de programare a aplicaИ›iilor, precum И™i sisteme de lansare de pe aceeaИ™i platformДѓ hardware simplificДѓ foarte mult interfaИ›a sarcinii.

DVR-urile clasice Г®ncДѓ ceva timp vor fi folosite Г®ntr-un sisteme de supraveghere video mДѓsurate, dar nu existДѓ nici o Г®ndoialДѓ cДѓ dezvoltarea RNV Г®n creИ™tere rapidДѓ.

10303

Répondre à ce message

Vous utilisez un logiciel de type AdBlock, qui bloque le service de captchas publicitaires utilisé sur ce site. Pour pouvoir envoyer votre message, désactivez Adblock.